Sponsoren

Stichting Dappere Dochters wordt door vele bedrijven gesponsord om het 2e Maran en Karlijn toernooi te kunnen organiseren. Dit kan doormiddel van een financiële bijdrage of doormiddel van het leveren van een dienst.

Wil jij sponsor worden van het 2e Maran en Karlijn toernooi kies dan uit één van de volgende pakketten:
– Hoofdsponsor : € 350
– Zilveren sponsor: € 250
– Bronzeren sponsor:  € 100

Hiervoor terug krijg je een vermelding op onze website. Op het toernooi maken we een sponsordoek en krijg je een vermelding in het programmaboekje.

Wil je meer informatie of wil je sponsor worden van het 2e Maran en Karlijn toernooi ten behoeve van Stichting Earlybirds? Neem dan contact op met Aalderd Duinkerken (06-53686675)

Hieronder tref je de bedrijven aan die sponsor zijn van het 2e Maran en Karlijn toernooi.poster