1e Maran-Karlijn toernooi

Op 7 juni 2014 zal ter nagedachtenis aan de overleden zusjes Maran en Karlijn het 1e Maran en Karlijn voetbaltoernooi worden houden. Een speciaal evenement.
Naast de herdenking aan Maran en Karlijn is het de bedoeling om deze dag zoveel mogelijk geld op te halen ten behoeve van het Mart & Tini fonds. Het Mart & Tini fonds is een onderdeel van het Martini Ziekenhuis en heeft als doelstelling, ondersteuning te bieden aan zieke kinderen en hun ouders.

Het toernooi wordt gehouden op de voetbalvelden van SV de Heracliden in Uithuizermeeden. Het deelnemersveld bestaat uit 10 voetbalclubs. Daarnaast gaan 2 G – teams en een team van het Martini Ziekenhuis het tegen elkaar opnemen. Dit beloofd een spannende strijd te gaan worden.