Rad van Avontuur

PRACHTIGE PRIJZEN AANGEBODEN DOOR VRIENDEN

Vrienden van Aalderd en Mariëlle hebben prachtige prijzen aangeboden aan Stichting Dappere Dochters. Naast de succesvolle actie, verkoop van sleutelhangers, hebben ze besloten om een aantal prijzen aan te schaffen voor het Rad van Avontuur. De opbrengst van deze prijzen gaat volledig naar het Mart & Tini fonds.
Ze hebben de volgende prijzen aangeboden:
– 2 x levensmiddelenpakket
– BBQ pakket
– Schoonmaakpakket

Enorm bedankt voor het aanbieden van deze prijzen.

20140604_192150

SIEMEN MULDER REGELT SHIRTJES VOOR STICHTING DAPPERE DOCHTERS

Siemen Mulder heeft twee prachtige shirtjes geregeld voor Stichting Dappere Dochters. De shirt worden aangeboden op het Rad van Avontuur. Het betreft een shirtje van Mitchell Kappenberg en Ferhat Görgülü.

Mitchell Kappenberg speelde eerder bij AZ, FC Omniworld en Almere City FC. Op dit moment is hij voetballer bij Chiangrai United uit Thailand.

Ferhat Görgülü speelt op dit moment bij Gençlerbirligi.
In de Turkse competitie. Hij speelde eerder bij VV Veendam en FC Oss.

Siemen, enorm bedankt voor het regelen van deze shirt.

20140604_080147 20140604_080203

MOOIE PRIJZEN ONTVANGEN VAN VITESSE, KLEDING VAN THEO BOS

Stichting Dappere Dochters heeft speciale en mooie prijzen ontvangen van Vitesse. Het bijzondere aan deze prijzen is, dat het kleding van Theo Bos betreft. Stichting Dappere Dochters heeft deze prijzen ontvangen van mevrouw Marieke Bos (vrouw van Theo Bos) en de heer Jan van Huet.

Theo Bos was een Nederlands voetballer en trainer. Als voetballer kwam Bos alleen uit voor Vitesee, waar hij in de periode van 1983 tot 1998 onder contract stond. Na zijn spelerscarrière begon hij een carrière als trainer. In die hoedanigheid fungeerde Bos als hoofdtrainer van FC Den Bosch. (2005-2009), Vitesse (2009-2010), Polonia Warschau en FC Dordercht. In verband met zijn ziekte trok hij zich in juli 2012 terug uit de voetballerij, waarna hij op 28 februari 2013 op 47-jarige leeftijd, aan kanker, overleed.

Stichting Dappere Dochters heeft de volgende prijzen ontvangen:
– Een Vitessebal met handtekeningen van Vitesse spelers
– Een origineel FC Dordrecht shirt met de lijfspreuk van Theo Bos ” het is zoals het is”
– Een Theo Bos sjaal t.b.v. de opening van “Zijn Zuid Tribune’
– Een orgineel shirt uit de periode dat Theo Bos trainer van Vitesse was.
– Een originele trainigssweater met Nummer 4 ( Theo Bos), waar er maar 12 van geproduceerd zijn.

De prijzen worden aangeboden via het Rad van Avontuur.

Enorm bedankt voor dit prachtige gebaar.

IMG-20140531-WA0003 - kopie